Sponsors

Met onze gezellige tekenmiddagen vervult Onze Mandala al sinds september 2004 een mooi maatschappelijk doel.
Volwassenen van alle leeftijden en inkomensgroepen zijn van harte welkom om bij ons te komen tekenen. Doordat onze bijeenkomsten fysiek en financieel zeer toegankelijk zijn, bieden wij tegelijkertijd ouderen en mensen met een laag inkomen de mogelijkheid om hun eenzaamheid te doorbreken.
Onze eigen leden onderschrijven het belang van deze toegankelijkheid en wie dit kan geeft bij gelegenheid een extra donatie, zodat anderen minder hoeven te betalen.

Ontvangen giften

Het werk van Onze Mandala wordt steeds bekender en inmiddels zijn er diverse organisaties die ons, deels anoniem, graag een handje helpen om de contributie zo laag mogelijk te houden! Zo leverden de gemeente Schiedam en Van der Valk Netwerk Notarissen een gulle bijdrage voor het in 2017 oprichten van vereniging Onze Mandala en wordt de kerstlunch sinds 2017 steevast bekostigd door Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.
In 2019 ontvingen we materiaalsubsidie van het Elise Mathilde Fonds, waarmee we alle noodzakelijke spullen konden kopen om op locatie mandalaworkshops mee te geven, en om te laten gebruiken door mensen die bij ons op een gratis proefles komen. Daardoor kunnen we nog meer mensen kennis laten maken met het plezier dat mandala tekenen biedt. 

Dank aan allen voor de lieve en genereuze bijdragen!

Doneren

Wil je zelf graag doneren? Giften worden altijd in grote dank aangenomen, omdat we daarmee bijzondere opdrachten en/of activiteiten kunnen verzorgen, en het contributiebedrag zo laag mogelijk kunnen houden voor onze deelnemers.
Tekenmaterialen zijn tijdens onze tekenmiddagen af te geven in de creazaal van wijkcentrum De Brug, Heijermansplein 35, 3123 LA Schiedam. Zie ons rooster voor de middagen waarop we aanwezig zijn.
Het rekeningnummer van Onze Mandala is IBAN NL28 RABO 0325 2655 77 te Vlaardingen. Vermeld hierbij dat het om een donatie gaat. Desgewenst kun je aangeven waaraan jij wilt dat wij het geld besteden.

Eregalerij

Wanneer de donatie groot genoeg is en jij dit wenst, vermelden we jouw naam of die van jouw organisatie in de eregalerij hieronder. Maar alle kleine beetjes zijn van harte welkom!