Bijeenkomsten

Heb je zin om gezelllig samen met anderen een eigen mandala te tekenen? Doe dan gerust eens gratis op proef mee bij een van onze vaste groepen in De Ark (zie hieronder), of kom naar onze eerstvolgende tekenmiddag op locatie ergens in Schiedam.

Rooster in De Ark

Via het .pdf-bestand hieronder kun je het rooster op A4 formaat bekijken en printen.

Rooster 2021 2
PDF – 331,8 KB 63 downloads

Op pagina 2 staat een bronvermelding bij de opdrachten.

Deelname aan de groep in De Ark

Gratis op proef meedoen

Nieuwkomers mogen eenmalig gratis op proef meedoen. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Onze bijeenkomsten zijn altijd op donderdag tussen 13:30 en 16:00 in De Ark in Schiedam. Het huidige seizoen loopt van 2 september t/m 16 december 2021. 

Starten bij Onze Mandala

Wie besluit het hele seizoen (of het restant ervan) te willen volgen, krijgt ter verwelkoming een introductiepakket met informatie en sjablonen. Daarin wordt de basis van het mandalatekenen uitgelegd. 

Inschrijving

Bij inschrijving vragen we je om jouw persoonsgegevens op een inschrijfformulier in te vullen, en om daarop aan te geven wat we al dan niet met die gegeven mogen doen.
In onze privacyverklaring lees je hoe we met jouw informatie omgaan en waarvoor we die nodig hebben. Deze privacyverklaring kun je bij ons altijd inzien voordat je het inschrijfformulier invult en ondertekent.

Contributie

Gezien de samenstelling van de groepen, houden we onze contributie zo laag mogelijk.
Voor het seizoen september t/m december 2021 is het contributiebedrag opnieuw vastgesteld op slechts 30 euro voor 6 bijeenkomsten. 
Een extra donatie, van bijvoorbeeld 5 euro, stellen wij zeer op prijs. Daarmee hebben wij na het betalen van onze andere gebruikelijke kosten nog voldoende geld om waar nodig materialen aan te schaffen.

Het contributiebedrag en eventuele donaties zijn over te maken op rekeningnummer IBAN NL28 RABO 0325 2655 77 ten name van 'Onze Mandala' te Vlaardingen.

Lespakket

Zodra wij weer in De Ark samenkomen, kunnen alle deelneemsters voor 5 euro extra een door onszelf samengesteld bijspijkerpakket met kleurenkopieën aanschaffen. Een seizoen lang begeleiding bij de oefeningen uit dit pakket zit bij dit bedrag inbegrepen.