Bijeenkomsten

Heb je zin om gezelllig samen met anderen een eigen mandala te tekenen? Doe dan gerust eens gratis op proef mee bij een van onze vaste groepen in De Ark (zie hieronder), of kom naar onze eerstvolgende tekenmiddag op locatie ergens in Schiedam.

Onderbreking in het rooster door corona virus

25 augustus 2020

Met zoveel deelneemsters in de risicogroep, gaan onze mandalagroepen niet door zolang het coronavirus nog heerst. Wel blijven we opdrachten elektronisch aan onze leden sturen. Het werk van de deelnemers ontvangen wij per e-mail, en laten wij hier en op facebook zien. Zodra de groepen weer starten, ontvangen alle deelneemsters bericht per e-mail en laten wij het hier weten.

Rooster in De Ark

Via het .pdf-bestand hieronder kun je het rooster op A4 formaat bekijken en printen.

Rooster 2020 2
PDF – 329.9 KB 21 downloads

Op pagina 2 staat een bronvermelding bij de opdrachten.

Deelname aan de groep in De Ark

Gratis op proef meedoen

Nieuwkomers mogen eenmalig gratis op proef meedoen. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Onze bijeenkomsten zijn altijd op donderdag tussen 13:30 en 16:00 in De Ark in Schiedam. 
Je krijgt tijdens de proefles meteen uitleg over wat te verwachten bij definitieve deelname. 

Starten bij Onze Mandala

Wie besluit het hele seizoen (of het restant ervan) te willen volgen, krijgt ter verwelkoming een introductiepakket met informatie en sjablonen. Daarin wordt de basis van het mandalatekenen uitgelegd. 

Inschrijving

Bij inschrijving vragen we je om jouw persoonsgegevens op een inschrijfformulier in te vullen, en om daarop aan te geven wat we al dan niet met die gegeven mogen doen.
In onze privacyverklaring lees je hoe we met jouw informatie omgaan en waarvoor we die nodig hebben. Deze privacyverklaring kun je bij ons altijd inzien voordat je het inschrijfformulier invult en ondertekent.

 

Contributie

Gezien de samenstelling van de groepen, houden we onze contributie zo laag mogelijk.
Voor het seizoen september t/m december 2020 is de contributie nog vast te stellen. Die zal aanzienlijk lager zijn dan de gebruikelijke 30 euro per seizoen. Doordat wij dit seizoen helaas niet fysiek in De Ark samenkomen, hoeven wij geen zaalhuur in het contributiebedrag te verrekenen. Maar omdat onduidelijk is hoeveel van onze deelneemsters nog een half jaar per e-mail verder wilen, wachten wij voor een eerlijk bedrag (kostendekkend, niet meer en niet minder) met vaststelling tot het aantal deelneemsters definitief is.

Een extra donatie, van bijvoorbeeld 5 euro, bovenop het contributiegeld stellen wij zeer op prijs. Daarmee hebben wij na het betalen van onze gebruikelijke kosten nog voldoende geld om materialen aan te schaffen en een kerstlunch aan te bieden.

Het contributiebedrag en eventuele donaties zijn over te maken op rekeningnummer IBAN NL28 RABO 0325 2655 77 ten name van 'Onze Mandala' te Vlaardingen.

Lespakket

Zodra wij weer in De Ark samenkomen, kunnen alle deelneemsters voor 5 euro extra een door onszelf samengesteld bijspijkerpakket met kleurenkopieën aanschaffen. Een seizoen lang begeleiding bij de oefeningen uit dit pakket zit bij dit bedrag inbegrepen.