Vacature Assistent Penningmeester

7 september 2019

Wij zijn voor zo’n 10 dagdelen per jaar op zoek naar een assistent voor onze penningmeester.

Eigenschappen en vaardigheden

- vaardigheid met computerwerk: e-mail, Word en Excel

- affiniteit met cijfermatig en tekstueel werken

- voldoende zelfstandigheid om werkzaamheden grotendeels vanuit eigen huis uit te voeren

Taken

- nauwe samenwerking met de penningmeester om op de hoogte te blijven van financiële ontwikkelingen (2x per jaar verdeeld over een periode van een maand ca een halve dag werk)

- opstellen van jaarverslagtekst naar aanleiding van de financiële overzichten van de penningmeester (1x per jaar een halve dag werk).

- het doen van ca. 2 subsidieaanvragen per jaar, afhankelijk van wat de penningmeester nodig acht. (per subsidie-aanvraag verdeeld over een periode van een maand totaal een dag werk)

- deelnemen aan de bestuursvergaderingen (2x per jaar een gezellige middag) en de Algemene Ledenvergadering (1 gezellige middag per jaar)

 

Desgewenst is het takenpakket uit te breiden.

Natuurlijk helpen we je eerst op weg.

 

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke en leerzame nieuwe uitdaging, een gezellige samenwerking met de andere bestuurs- en commissieleden en een gratis deelname aan de jaarlijkse kerstlunch met al onze leden.

Heb je interesse?

Neem voor meer informatie contact op met mij (06 – 557 248 63) of met Corri de Borst (010 – 341 98 31).

Of bezoek ons donderdag 26 september 2019 op de Vrijwilligersmarkt in de Margriethal te Schiedam. Daar staan wij in de sectie cijfers en letters.

Wie weet tot ziens!

Het bestuur en de groepsleiding. Vrnl Corri de Borst (Voorzitter), Sandra Breur (Secretaris), Cora Edelbroek (Penningmeester) en Christien van Reeven (Groepsleidster)