Wij gaan vernieuwen: prijsvraag

22 april 2017

Tekst: Sandra Breur

 
 Om de contributie laag te kunnen houden, zijn we continue op zoek naar nieuwe leden. Daarvoor is het nodig om meer naamsbekendheid te krijgen en herkenbaarder te worden.
 

Promotie

Voor volgend seizoen plaatsen we niet alleen oproepjes in de lokale kranten en op facebook. We vernieuwen (professionaliseren/moderniseren) deze zomerstop ook de website, ontwerpen een logo en maken een mooi vaandel binnen een project dat veel aandacht gaat krijgen.
Voor het meeste effect moeten die wel allemaal verbonden zijn aan een naam die goed bij ons past.  
 
 

Onze naam

Tijdens de voorbereidingen voor de workshop 'vaandels en verhalen' ontdekten we hoe weinig de naam Mandalagroep De Ark over onze groep zegt. Er straalt niet vanaf dat wij iets gezelligs, creatiefs en kleurrijks doen. Die naam hadden we dan ook even snel verzonnen, omdat we zonder naam geen webadres konden aanmaken. En eerlijk gezegd klopt hij ook niet, want oorspronkelijk komen we uit De Blauwe Brug en niet uit De Ark. 
 

Wat vinden jullie?

Een goede naam bedenken blijkt lastig, dus al jullie suggesties zijn meer dan welkom!! Groepsleden kunnen hun ideeën mailen, of meenemen naar de groep. Anderen kunnen hun suggestie doorgeven via contact of onze facebookpagina
Degene wiens suggestie we overnemen, krijgt komend seizoen 3 tekensessies gratis! Voor nieuwkomers is dit uiteraard inclusief de nodige uitleg en begeleiding.
 
 

Logo

We grijpen meteen de gelegenheid aan om ook een logo in gebruik te nemen. Dat is wel zo herkenbaar.
Maar welke? Dat kan natuurlijk afhangen van de naam die we gaan krijgen. Maar misschien kiezen we wel een naam naar aanleiding van een aansprekend logo.
Ook degene wiens logo we zonder aanpassingen of toevoegingen in zijn geheel overnemen krijgt komend seizoen 3 gratis tekensessies
Met een winnende combinatie van naam èn logo krijg je dus maarliefst 6 gratis tekensessies!
Nieuwkomers die een logo willen sturen, kunnen dit via onze facebookpagina doen, of via contact om een privé mailadres vragen waar hun afbeelding naartoe kan.
 
Op 11 mei nemen we als groep even de tijd om samen te brainstormen over namen en logo's. Daarna gaan Christien en Sandra met alle suggesties en adviezen aan de slag.
 
De winnaars maken we op 1 juli 2017 bekend. We zijn nu al benieuwd wat het gaat worden!