Tekenmiddag bij 'n Tikkie Ouder

21 februari 2020

Tekst: Christien van Reeven

Woensdag 12 februari 2020.
Bij 'n Tikkie Ouder in winkelcentrum de Loper in Vlaardingen hing een flyer op de deur en aan de kassa, die een gezellige middag mandalatekenen beloofde.

Start

Er hadden zich 8 dames aangemeld, waarvan er helaas een niet mee kon doen. Met de overige 7 begonnen we enthousiast, na een korte uitleg. Hier en daar was wel wat hulp nodig. Sommigen hadden lang geleden, of zelfs nog nooit, met een passer gewerkt.

Gezelligheid

Mariska en Jeroen (eigenaren van het restaurant) voorzagen ons van koffie/thee en heerlijke zelfgebakken appeltaart of cake met slagroom. Wij lieten het ons goed smaken.
Mensen van omliggende tafeltjes namen soms ook een kijkje en er kwamen leuke gesprekjes los.

Ontspannen aan het werk

In een ontspannen sfeer, ontstond overal een lotusmandala. De gemaakte mandala's vind je hier. Vooral het kleuren vonden de dames rustgevend en leuk.
Iedereen had een geheel eigen mandala, heel verschillend en dat in 2 uur tijd! De middag was snel voorbij en Corri heeft tenminste 1 nieuw lid voor "Onze Mandala " genoteerd.

Dank!

Wij, Corri de Borst en ik (Christien van Reeven), hebben met veel dank aan 'n Tikkie Ouder ons best gedaan er een gezellige middag van te maken.