Opening 2e seizoen 2014

28 augustus 2014
Tekst: Christien van Reeven

Onze eerste bijeenkomst van na de vakantie verliep gezellig. Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn, zoals Gerrie die haar rechter bovenarm heeft gebroken. Gerrie, je gezelschap misten we nu al en hopen dat je er weer snel bij kunt zijn, beterschap! 
De meesten hadden hun mandala van de laatste keer meegebracht en daar zaten zulke mooie bij! Ik kreeg van Ria Kaptein een prachtige mandala met een olifant, echt heel mooi gedaan, ik ben er erg blij mee. Nogmaals bedankt, Ria.

Mededelingen nieuw seizoen 

Op veler verzoek gaan we het nieuwe seizoen een beetje anders inrichten. Een vriendelijk verzoek aan iedereen om op tijd te komen, dus om 13:30 uur! Dan beginnen we met onze mandala's aan elkaar te laten zien en heeft iemand er iets bijzonders over te vertellen of waren er problemen met tekenen of kleuren, dan kunnen we er kort over praten. Verder kunnen er dan tips over b.v. nieuwe potloden, boeken of tentoonstellingen worden uitgewisseld. Maar laten we proberen dit niet te lang te laten duren, want tenslotte komen we om te tekenen. Hierna vertel ik iets over de nieuw te maken mandala.
In het verleden bleek dat niet iedereen zich kan concentreren als er gepraat wordt, het is natuurlijk wel gezellig, maar kan storend werken. Daarom zal Jo tijdens het tekenen een verhaal voorlezen, als een soort stiltemoment. 

Afsluiting

Sandra werd in het zonnetje gezet, omdat ze heel veel tijd en energie in het opzetten en bijhouden van onze website heeft gestoken.

Zo was het al weer te snel 16:00 uur en onze eerste middag weer voorbij. Als het goed is heeft iedereen het programma van het nieuwe seizoen gekregen. 

 

Veel succes met tekenen.

Wij kregen een prachtige mandala cadeau!