Ladies Fair in de bibliotheek

15 september 2016
Tekst: Sandra Breur

 

Op donderdag 15 september tekenden we met groep 1 niet in De Ark, maar in De Korenbeurs (bibliotheek Schiedam Centrum). We waren uitgenodigd om hier te tekenen tijdens de Female Force Ladies Fair, een lifestyle event voor vrouwen.

Tekenen in De Korenbeurs

Alle aanmelders waren op tijd aanwezig, maar moesten geduldig wachten totdat het groepsgesprek aan onze grote middentafel afgerond was. Dit duurde wat langer dan gepland, dus werden wij door organisatrice Ludmilla aan een tafel achterin de zaal gezet. Het bleek de meest heerlijke plek in de bibliotheek, vlak bij de open achterdeur die ons van een welkom koel briesje voorzag tijdens deze wel erg zomerse dag.

 

Het was even wat onwennig, maar toen iedereen haar plekje gevonden had en al onze mooiste mandala’s op tafel waren uitgespreid, gingen we al snel aan de slag zoals in De Ark: lekker tekenen afgewisseld met leuke gesprekjes.
Iedereen werkte aan haar eigen mandala of een kleurplaat. Christien en Sandra maakten een gezamenlijke mandala door er om beurten aan te werken.

Enthousiast

We hebben de hele middag maar drie bezoekers gehad, die allemaal enthousiast waren over wat wij deden. Ludmilla wist ons te vertellen dat er meer mensen vanaf een afstandje van onze aanwezigheid en ons werk hadden genoten. Zij had er in ieder geval meerdere complimenten over ontvangen.
Het was best leuk om eens ergens anders met elkaar aan de slag te gaan. Als er meer bezoekers gaan komen en we net zo’n lekkere werkplek hebben, is het zeker voor herhaling vatbaar.