Kerstlunch 2016

15 december 2016
Tekst: Sandra Breur

Op donderdag 15 december hadden we een erg geslaagde kerstlunch!

De tafels waren knus kerstig versierd, onder andere met de door Christien gemaakte kerstsokken met inspirerende tekst.

Verkooptafel

Al direct toen de eerste mensen binnendruppelden was er aandacht voor de verkooptafel, waar gratis mappen en kleurplaten lagen en wat tekenspullen tegen kostprijs. Dat scheelt weer een tripje naar de speciaalzaak!

Vlak voor de maaltijd werden Christien en Sandra namens alle deelneemsters in het zonnetje gezet met met een mooie bos bloemen, een grote doos merci chocolade en een cadeaubon. Hartelijk dank daarvoor, dat was een erg leuke verrassing! Het is fijn om ons zo door jullie gewaardeerd te voelen.

Maaltijd

De maaltijd bleek zoals elk jaar lekker en uitgebreid, met een maissoepje vooraf, broodjes met allerlei soorten beleg en voor ieder een mini-kerststol, een mandarijn en een gekookt ei. Arianne had flink haar best voor ons gedaan! 

 

Bedankjes

Na de maaltijd kwamen de volgende verrassingen: enkele van de deelneemsters deelden kerstkaarten, chocolaatjes, kerstversieringen en zelfs enkele vrijkaartjes voor twee bioscoopfilms uit. Hilde liet haar bak vol zelfgemaakte mandalakaarten met inspirerende teksten rondgaan zodat iedereen blind haar eigen kaart kon kiezen. 
Een mooi voorbeeld van hoeveel we voor elkaar over hebben, net als tijdens het opruimen van de lunchrestanten trouwens. Dat was door ieders hulp zo gebeurd.

Tekenen

Na de lunch was het tijd om te tekenen, al kwam daar bij sommigen niet veel van terecht. Het was gewoon veel te gezellig!
Ter afsluiting werd er uitgebreid over en weer fijne dagen gewenst met een hand, een knuffel of een zoen. Iedereen vertrok met een leuk aandenken en een mooie ervaring rijker. 

 

We hopen jullie in het nieuwe jaar snel weer te zien, maar voor nu alvast: Vrolijk kerstfeest, een gezellig oud en nieuw en een gezond 2017!

 

P.S. De kleurplaten en mappen die aan het eind van de dag over waren gebleven, zijn niet in de oud papierbak beland. We hebben ze gedoneerd aan de voedselbank.