Introductiemiddag
november 2021

5 november 2021

Tekst: Sandra Breur

Op 4 november verwelkomden wij drie dames die bij ons op proef kwamen meedoen. Een van hen vond ons via de Nederlandse Mandalavereniging, de andere twee werden aangedragen door een bestaand lid dat gezellig bij hen aanschoof om mee te tekenen.

Verloop van de middag

We begonnen met met een korte uitleg over hoe het er bij ons in de groepen aan toe gaat. Daarna ging de vergevorderde deelneemster zelfstandig aan de slag met een keuze uit de huidige opdrachten van onze groep, en kregen de twee anderen een workshop lotusmandala tekenen. 
Uiteraard was er tussendoor ruimte voor koffie en thee en mogelijkheid tot kennismaking met de dames in onze reguliere groep. Hiernaast zie je een kleine impressie.

Uitkomst

De twee beginnende tekenaressen kregen hun eenvoudige mandala af, waren enthousiast en nemen een lidmaatschap in overweging. Zij gaan hoe dan ook zelf thuis de potloden eens oppakken. Wat ons betreft al missie geslaagd.
De vergevorderde deelneemster kreeg ondanks een uitgebreide gezellige kennismaking met gemak de opzet van haar ingewikkelder mandala af. Zij heeft zich meteen als lid aangemeld.

Welkom bij Onze Mandala!