Dam'Art kraam voor Onze Mandala

8 juli 2017

Tekst: Sandra Breur

Dam'Art

Op 1 juli van dit jaar deden wij voor het eerst mee aan Dam'Art. Dat is een evenement dat sinds een aantal jaar elke zomer wordt gehouden op de Dam in Schiedam. Net als verschillende andere culturele organisaties presenteerden wij onszelf daar aan het publiek.

Onze Kraam

De wind gaf de nodige uitdaging bij het inrichten van de kraam, maar we konden toch een leuk geheel presenteren. Christien, Sandra, Anja en Cora waren de hele dag aanwezig om de kraam te beheren en mensen te woord te staan.

Bij ons konden mensen mandala's bekijken, een zentangle workshop volgen en o.a. kaarten en een kalender kopen. We gaven aan flink wat mensen uitleg over onze groep en deelden even zovele visitekaartjes uit. Wie weet komen daar nog nieuwe aanmeldingen uit voort!

PopUpTv

In de middag bezocht PopUpTV ons onaangekondigd, precies op het moment dat Sandra en Christien uit lunchen waren. Gelukkig durfde Cora voor de camera en vertelde kort en krachtig precies datgene wat mensen van ons moeten weten. Zij is vanaf 2:03 in het filmpje hieronder te zien.

We hadden het zo naar ons zin met alle groepsleden en nieuwe mensen die ons bezochten, dat we ons meteen hebben opgegeven voor volgend jaar!